kleuradvies

wanneer kan ik starten?!

Kennismaking

o1

Voordat ik bij je langs kom stuur ik je een vragenlijst, in deze vragenlijst kun jij zo uitgebreid mogelijk antwoord geven en zo kom ik achter je stijl. Ook vraag ik je of je wat foto’s wilt sturen van de desbetreffende ruimte(s). Hierna verzamel ik vast passende kleuren en materialen.

Tussentijd

o2

Met een krat vol mooie kleuren en materialen kom ik bij je langs. Samen gaan we dan de beste combinatie voor jou wensen en ruimte(s) uitzoeken. En ik ga pas naar huis als je helemaal blij bent de combinatie!

Eindproduct

o3

Na onze afspraak werk ik het advies uit. Het plan ontvang je daarna op papier in een de vorm van een boekje. Hierbij zitten dan ook de verftesters en andere stalen. Met de verftester kun je de kleur nog een keer uittesten op de muur om zeker te weten dat je de goede kleur hebt uitgekozen!


Ik kom graag langs met alle kleuren en materialen in de ruimte(s) waar het advies ook zal worden uitgevoerd. Als dit niet mogelijk is dan kijken we samen even naar wat er mogelijk is.De fases

Het leven is te kort voor een kleurloos interieur

Opzoek naar een warmere en knussere uitstraling? Of zin in een frisse wind door je huis? Kleur is heel bepalend voor de sfeer in je interieur! Een kleuradvies is dan ook meer dan een kleurtje op de muren. Bij een kleuradvies kijk ik naar de gehele woning en zorg ik ervoor dat er balans is tussen de verschillende ruimtes. Ik kan je dan bijvoorbeeld ook helpen voor de kleur van een nieuw vloerkleed, de bank of andere objecten.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Enthousiast geworden om van start te gaan met je interieur? Of heb je nog vragen? Vul het contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!


Klaar om van start te gaan?

Style studio Manon is een interieurontwerp studio welke gespecialiseerd is in het ontwerpen van interieurs op maat voor zowel de particuliere als de zakelijke sector. Een interieur dat functioneel is en helemaal passend bij jou wensen.

Menu