interieurontwerp van
a tot z

wanneer kan ik starten?!

Kennismaking

o1

Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek bespreken we al jouw wensen. Ook bekijken we de ruimtes waar het om gaat. Als dit nog niet mogelijk is kijken we samen even naar wat er mogelijk is. 

Indeling & moodboard

o2

Een goed ontwerp start met een goede indeling van jouw nieuwe woning. Op basis van de indeling ga ik aan de slag met de rest van het interieur. In deze fase presenteer ik je ook het moodboard met de gekozen sfeer.

Kleuren, materialen & de eerste schetsen

o3

Tijd voor de kleuren! In deze fase krijgt het ontwerp steeds meer vorm! Samen gaan we opzoek naar de perfecte kleuren en materialen die bij jou stijl passen. Wanneer we de kleuren en materialen bepaald hebben, ga ik aan de slag met de eerste 3D schetsen. Hiermee komt het ontwerp echt tot leven. Je kunt precies zien hoe het straks uit komt te zien.

Tijdens het gehele traject van jouw nieuwe woning (of verbouwing) ben ik bereikbaar voor vragen over alles wat je woning te maken heeft.
Ook is er de mogelijkheid dat ik meezoek naar geschikte werklui.
Mijn trajecten beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking op locatie.

Inhoudspakket:
- 2 a 3 indelingsontwerpen
- 2 moodboards om de look & feel te bepalen
- Meerdere voorstellen voor passende kleuren en materialen. Denk hierbij aan verf, behang, vloer etc.
- kleur- echte stalen van de gekozen materialen + verftester(s)
- Een 3D-ontwerp om een perfect beeld te krijgen van de ruimtes
- Verlichtingsplan + armaturenlijst
- Een concreet meubelplan
- Maatwerk
- 3D animatie waarmee je door de gehele nieuw ontworpen woning kunt lopen.
- Je eigen interieur boek met alle informatie en foto’s. Digitaal en afgedrukte versie.
- Mogelijkheid tot 2 tussen presentaties bij jou thuis.
- Het gehele traject bereikbaar voor vragen. Via mail en Whatsapp.

Offerte op aanvraag

De fases

Van top tot teen een nieuw interieur

Wil jij je interieur een totale make-over geven? Of heb je verhuis- of verbouwplannen? Daar help ik je graag bij! Dit pakket is een extra uitbreiding op het pakket compleet interieurontwerp. Van een indelingsplan tot de kleuren en materialen, de meubels maar ook de raambekleding. Met dit pakket gaan we er nog dieper op in. Dus we kijken samen naar je huidige meubels en nieuwe meubels. Maar vergeten ook zeker het lichtplan niet en het nodige maatwerk. Ook kun je me het hele traject lang onbeperkt bereiken en me alles vragen.


Verlichting & meubels

o4

In deze fase bekijken we het (huidige) lichtplan en zorgen ervoor dat belangrijke elementen in de woning de juiste verlichting krijgen. Ook krijg je een concreet meubelplan, passend bij alle eerdere kozen kleuren en materialen. In het 3D- ontwerp komen ook de gekozen meubels zo krijg je een perfect beeld van het eindresultaat.Definitef ontwerp

o5

Nadat we alle onderdelen van het plan hebben uitgekozen en vast gesteld komen we bij het definitieve ontwerp. Alle onderdelen worden hierin samengevoegd. Je krijgt dit ontwerp geheel uitgewerkt in een 3D ontwerp, met daarbij alles concreet uitgewerkt, zoals de kleuren, materialen, verlichting en meubels. Samen met een box vol stalen krijg je dit plan digitaal en papier.


Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Enthousiast geworden om van start te gaan met je interieur? Of heb je nog vragen? Vul het contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!


Klaar om van start te gaan?

Style studio Manon is een interieurontwerp studio welke gespecialiseerd is in het ontwerpen van interieurs op maat voor zowel de particuliere als de zakelijke sector. Een interieur dat functioneel is en helemaal passend bij jou wensen.

Menu