compleet interieurontwerp

wanneer kan ik starten?!

Kennismaking

o1

Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek bespreken we al jouw wensen. Ook bekijken we de ruimtes waar het om gaat. Als dit nog niet mogelijk is kijken we samen even naar wat er mogelijk is. 

Indeling & moodboard

o2

Een goed ontwerp start met een goede indeling van jouw nieuwe woning. Op basis van de indeling ga ik aan de slag met de rest van het interieur. In deze fase presenteer ik je ook het moodboard met de gekozen sfeer.

Kleuren, materialen & de eerste schetsen

o3

Tijdens het gehele traject van jouw nieuwe woning (of verbouwing) ben ik bereikbaar voor vragen over alles wat je woning te maken heeft.
Ook is er de mogelijkheid dat ik meezoek naar geschikte werklui.
Mijn trajecten beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking op locatie.

Inhoudspakket:
- 2 a 3 indelingsontwerpen
- 2 moodboards om de look & feel te bepalen
- Meerdere voorstellen voor passende kleuren en materialen. Denk hierbij aan verf, behang, vloer etc.
- kleur- echte stalen van de gekozen materialen.
- Een 3D-ontwerp om een perfect beeld te krijgen van de ruimtes
- Je eigen digitale interieur boek met alle informatie en foto’s. 
- Mogelijkheid tot 1 tussenpresentaties bij jou thuis.
- Het gehele traject bereikbaar voor vragen. Via mail en whatsapp.

Investering:
Vanaf € 999,-  incl. BTW

Tijd voor de kleuren! In deze fase krijgt het ontwerp steeds meer vorm! Samen gaan we opzoek naar de perfecte kleuren en materialen die bij jou stijl passen. Wanneer we de kleuren en materialen bepaald hebben, ga ik aan de slag met de eerste 3D schetsen. Hiermee komt het ontwerp echt tot leven. Je kunt precies zien hoe het straks uit komt te zien.


De fases

Wanneer je alles wilt aanpakken

Wil jij je interieur een totale make-over geven? Of heb je verhuis- of verbouwplannen? Daar help ik je graag bij! Bij dit pakket help ik je van begin tot eind met alles wat je nodig hebt voor je nieuwe interieur. Van een indelingsplan tot de kleuren en materialen. Ook kun je me het hele traject lang onbeperkt bereiken en me alles vragen.

Definitief ontwerp

o4

Nadat we alle onderdelen van het plan hebben uitgekozen en vast gesteld komen we bij het definitieve ontwerp. Alle onderdelen worden hierin samengevoegd. Je krijgt dit ontwerp geheel uitgewerkt in een 3D ontwerp, met daarbij alles concreet uitgewerkt, zoals de kleuren en materialen. Het interieurontwerp krijg je digitaal aangeleverd en de box met stalen word bij je thuis afgegeven.
Tijdens het gehele traject van jouw nieuwe woning (of verbouwing) ben ik bereikbaar voor vragen over alles wat je woning te maken heeft.
Ook is er de mogelijkheid dat ik meezoek naar geschikte werklui.


Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Enthousiast geworden om van start te gaan met je interieur? Of heb je nog vragen? Vul het contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!


Klaar om van start te gaan?

Style studio Manon is een interieurontwerp studio welke gespecialiseerd is in het ontwerpen van interieurs op maat voor zowel de particuliere als de zakelijke sector. Een interieur dat functioneel is en helemaal passend bij jou wensen.

Menu