Leer me kennen

Maak kennis met
Style studio Manon

Mijn naam is Manon Cornelissen. Woonachtig in Beers, een klein dorpje in de buurt van Cuijk en Nijmegen.
Ik ben 24 jaar oud en verliefd op alles wat met sfeer, kleur en interieur te maken heeft!  
In een interieur ontwerp kan ik al mijn creativiteit kwijt. Wat doet er voor jou toe in huis? Waar word je blij van? Je interieur moet bij je persoonlijkheid passen, want in fijn huis nodig je makkelijker mensen uit en voel je je op je gemak! 

' Verslaafd aan alles wat met interieur te maken heeft '

Vanaf jongs af aan ben ik al met interieur en huizen bezig. Wat begon met tekenen en het bouwen van hele Dorpen met lego, is uit gegroeid tot mijn droom. Mijn eigen bedrijf! 
Ik heb nog nooit getwijfeld aan het vak interieur ontwerper! Het leuke aan dit vak vind ik het helpen van mensen. Met ideeën komen waar je zelf niet opgekomen was. Het combineren van je wensen en verschillende stijlen.
 
Door een samenwerking met mij aan te gaan laat ik je iedere dag opnieuw een wow-effect in je eigen huis beleven. Als je interieur past bij jou voel je je thuis in je eigen huis en in een fijn huis nodig je makkelijker mensen uit en beleef je meer geluksmomenten! Dus wat doet er voor jou toe in in huis? En waar word je blij van? 

Tot ik van mijn dromen werkelijkheid maakte...

Mijn missie

Wat mij en mijn creatief proces inspireert

Neem contact op

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Wanneer leer ik jou kennen?

Style studio Manon is een interieurontwerp studio welke gespecialiseerd is in het ontwerpen van interieurs op maat voor zowel de particuliere als de zakelijke sector. Een interieur dat functioneel is en helemaal passend bij jou wensen.

Menu