Dit wil ik!

Opzoek naar een warmere en knussere uitstraling? Of zin in een frisse wind door je huis? Kleur is heel bepalend voor de sfeer in je interieur! Een kleuradvies is dan ook meer dan een kleurtje op de muren. Bij een kleuradvies kijk ik naar de gehele woning en zorg ik ervoor dat er balans is tussen de verschillende ruimtes. Ik kan je dan bijvoorbeeld ook helpen voor de kleur van een nieuw vloerkleed, de bank of andere objecten.

Om een eenheid te creëren in al jouw ruimtes

kleuradvies

Wil jij je interieur een totale make-over geven? Of heb je verhuis- of verbouwplannen? Daar help ik je graag bij! Dit pakket is een extra uitbreiding op het pakket compleet interieurontwerp. Van een indelingsplan tot de kleuren en materialen, de meubels maar ook de raambekleding. Met dit pakket gaan we er nog dieper op in. Dus we kijken samen naar je huidige meubels en nieuwe meubels. Maar vergeten ook zeker het lichtplan niet en het nodige maatwerk. Ook kun je me het hele traject lang onbeperkt bereiken en me alles vragen.

Van top tot teen een nieuw interieur

Dit wil ik!

Interieurontwerp van A tot Z

Wat kun je verwachten? 
Van te voren ontvang je een online vragenlijst waardoor ik alvast achter jouw woonwensen kan komen. Hierna plannen we een afspraak bij jou thuis in en kijken we samen naar de ruimte en de kleuren. Ook kun je me al jou woon vragen stellen. Ik geef je bijvoorbeeld tips over het combineren van kleuren en materialen. Bij jou thuis kunnen we meteen opties uitzoeken met de kleurstalen. Als er een keuze is gemaakt ontvang je na onze afspraak de kleur echte verfstalen, eventueel behang stalen, de verftester en een overzicht met welke kleuren op welke wand komt. Hiermee kun je meteen zelf aan de slag! Als je achteraf toch nog wat vragen hebt kun je me gerust een berichtje sturen!

Back

INTERIEURONTWERP van a tot z

" Wij zijn super tevreden over de samenwerking met Manon. Ze heeft onze wensen/stijl goed weten te verwerken in ons nieuwe interieur ontwerp. Maar met een frisse nieuwe blik met een verrassend ontwerp als eindresultaat! Manon communiceerd op een fijne en heldere wijze en komt haar afspraken na."

- Ellen & Ivo

Lieve woorden

" Manon heb ik gevonden via Instagram, het eerste contact liep via de mail. Dat verliep soepel en snel, Manon had namelijk snel door wat mijn wensen waren. Na een persoonlijk gesprek ontving ik een eerste ontwerp, hier was ik direct erg tevreden over. Manon had duidelijk geluisterd naar mijn wensen en winst mijn woonkamer waar ik me al een tijd niet meer helemaal thuis voelde om te toveren tot een fijne, warme en vooral gezellige ruimte. "
- Saskia

Lieve woorden

"Goed advies gehad van Manon, heel professioneel! Ze luistert goed, vraagt goed door en denkt met je mee!! "

- Jeanette

Lieve woorden

"Wij wisten niet hoe we de indeling van het huis precies wilden. Manon heeft verschillende opstellingen gemaakt waar we uit konden kiezen. Deze heeft ze helemaal uitgewerkt waarna we via 3d het resultaat konden zien. Ze heeft het ontwerp ook prachtig uitgewerkt in een boek en samples er bij gedaan. We zijn heel erg tevreden."

- Irma

Lieve woorden

"Manon denkt goed na over het wensenpakket en over de mogelijkheden en komt dan met een advies dat je zelf niet had kunnen bedenken. Voor ons een aangename verrassing. Er is ook zeer snelle en fijne communicatie bij vragen."

- Ellen & Alfred

Lieve woorden

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Klaar om next level te gaan?

Style studio Manon is een interieurontwerp studio welke gespecialiseerd is in het ontwerpen van interieurs op maat voor zowel de particuliere als de zakelijke sector. Een interieur dat functioneel is en helemaal passend bij jou wensen.

Menu