Dit wil ik!

een persoonlijk, bijzonder en uniek interieur?

een fijn huis waar je meer geluksmomenten beleefd?

het gevoel van thuiskomen en verlang je naar comfort?

een functioneel en mooi interieur passend bij jou wensen?

Ben jij toe aan ...

Diensten

Dit wil ik!

Van te voren een korte online vragenlijst. 
De gelegenheid om al jou vragen te stellen. 
Advies over kleur en materiaal gebruik 
Kleur-echte stalen van verf en eventueel behang + verftester(s) 
Een plattegrond met toelichting over het kleurenplan 
Afspraak bij jou thuis ( circa 1,5 uur) 
Het advies ontvang je digitaal en op papier

Inhoud pakket:

€ 129

Kleuradvies

Investering

Kijk jij ook wel eens naar je wanden en dat je denkt ‘ Ik heb zin in iets anders? Maar heb je geen idee hoe of wat ? Dan is dit pakket geschikt voor jou ! Door te kiezen voor nieuwe kleuren en materialen kan de hele ruimte al een totaal andere uitstraling krijgen. 

meer info

Wat kun je verwachten? 
Van te voren ontvang je een online vragenlijst waardoor ik alvast achter jouw woonwensen kan komen. Hierna plannen we een afspraak bij jou thuis in en kijken we samen naar de ruimte en de kleuren. Ook kun je me al jou woon vragen stellen. Ik geef je bijvoorbeeld tips over het combineren van kleuren en materialen. Bij jou thuis kunnen we meteen opties uitzoeken met de kleurstalen. Als er een keuze is gemaakt ontvang je na onze afspraak de kleur echte verfstalen, eventueel behang stalen, de verftester en een overzicht met welke kleuren op welke wand komt. Hiermee kun je meteen zelf aan de slag! Als je achteraf toch nog wat vragen hebt kun je me gerust een berichtje sturen!

Back

Vragenlijst kleuradvies

Dit wil ik!

- Kleur-echte stalen van verf en eventueel behang + verftester(s)
- Je eigen interieur boek met alle informatie en foto’s + een digitale versie
- Mogelijkheid tot 2 tussen presentaties bij jou thuis of online
- Eind - presentatie bij jou thuis

- 2 a 3 functionele en mooie indelingen die bij jou en jou levensstijl passen
- 2 moodboards om de look & feel te bepalen
- Een kleurenpalet met 2 voorstellen advies voor passende kleuren en materialen. Denk hierbij aan verf, behang en eventueel vloer en raambekleding.
- Een plattegrond met toelichting over het kleurenplan
- Shopping list waarmee je meteen aan de slag kunt.

Inhoud pakket:

€ 799

basis interieurontwerp

Investering vanaf

Je mist nog de finishing touch van je woning of ben opzoek naar de lange verwachte opfrissing in je interieur. Als je kiest voor dit pakket gaan we samen kijken na de perfecte indeling die helemaal bij jou en jou levensstijl past en gaan we dit combineren met mooie kleuren en materialen zo dat het totaal plaatje helemaal af is.​

meer info

Wat kun je verwachten?
Wanneer je voor het basis interieurontwerp pakket gaat, Kom ik eerst bij je thuis voor een vrijblijvende kennismaking. Daarin bespreken we de woonwensen en de mogelijkheden. Aan de hand van dit gesprek ga ik aan de slag met het ontwerpen van jouw nieuwe droom woning! Ook zit er nog een tussentijdse oplevering bij en bespreken we mijn eerste ideeën, die ik ga uitleggen met een moodboards en verschillende indelingen. Nadat je jouw favoriete indeling hebt uitgekozen, ga ik weer verder aan de slag. Het eind ontwerp presenteer ik bij jou thuis aan de hand van de interieur ontwerpen en de kleuren. Achteraf ontvang je je eigen interieur boek inclusief shopping list en stalen, zodat je gemakkelijk met een paar klikken je droom interieur kunt aanschaffen Hiermee kun je meteen zelf aan de slag! Als je achteraf toch nog wat vragen hebt kun je me gerust een berichtje sturen!  

meer info

Dit wil ik!

- Kleur-echte stalen van verf en eventueel behang + verftester(s)
- Een 3D- ontwerp om een perfect beeld te krijgen van de ruimte
- Je eigen interieur boek met alle informatie en foto’s + een digitale versie
- Mogelijkheid tot 3 tussen presentaties bij jou thuis of online
- Eind - presentatie bij jou thuis

- 2 a 3 functionele en mooie indelingen die bij jou en jou levensstijl passen
- 2 moodboards om de look & feel te bepalen
- Een kleurenpalet met 2 voorstellen advies voor passende kleuren en materialen.
Denk hierbij aan verf, behang en eventueel vloer en raambekleding.
- Een plattegrond met toelichting over het kleurenplan
- Een verlichtingsplan
- Shopping list waarmee je meteen aan de slag kunt.

Inhoud pakket:

€ 995

Investering vanaf

Compleet interieur ontwerp

Ben jij niet tevreden met jouw interieur en wil je een totale make-over van jouw woning? Of ga je verbouwen en kan je wel wat hulp gebruiken om het maximale uit je woning te halen? Hiervoor heb je een interieur plan nodig. Ik neem jou zorgen uit handen om een fijne plek te creëren waar jij je optimaal thuis gaat voelen. Ik ga aan de slag met jou plattegrond en ik maak een 3D interieurontwerp

meer info

Wat kun je verwachten?
 Het advies begint met een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis. Misschien ‘bestaat’ je nieuwe huis nog niet of kun je er nog niet in omdat je nog moet verhuizen. Geen probleem! Tijdens de kennismaking bespreken we de woonwensen en de mogelijkheden. Aan de hand van dit gesprek ga ik aan de slag met het ontwerpen van jouw droom woning! Ook zit er nog een tussentijdse oplevering bij en bespreken we mijn eerste ideeën, die ik ga uitleggen met een moodboards en verschillende indelingen. Nadat je jouw favoriete indeling hebt uitgekozen, ga ik weer verder aan de slag. Het eind ontwerp presenteer ik bij jou thuis aan de hand van 3D interieur ontwerpen, zodat je perfect beeld krijgt hoe de ruimte er uit komt te zien. Achteraf ontvang je je eigen interieur boek inclusief shopping list en stalen, zodat je gemakkelijk met een paar klikken je droom interieur kunt aanschaffen

meer info

Als er door jullie een beslissing is genomen ga ik de eventuele wijzigen doorvoeren in het moodboard en de indeling. Aan de hand van een 2D indeling laat ik je zien wat er allemaal mogelijk is. Als er een keuze is gemaakt gaan we het inrichten in een compleet ontwerp in 3D zodat je een perfect beeld krijgt hoe de ruimte er uit komt te zien!

03. Het complete ontwerp

De stijl bepalen. Welke stijl past bij jou? Wat vind je wel mooi en wat juist niet? ( Tip: maak alvast een Pinterest bord met wat je mooi vind of verzamel foto's uit tijdschriften) Op basis van de besproken wensen maak ik een moodboard en de eerste schetsen voor de indeling van de ruimte(s. Hoe kan jou ruimte het beste ingedeeld worden zodat de ruimte functioneel is en het mooist tot zijn recht komt?

02. De stijl bepalen

Het kennismakingsgesprek. Ieder mens is anders dus ook iedereen heeft verschillende wensen. Ieder ontwerp start met een vrijblijvend en kosteloos kennismakinggesprek. Samen bespreken we jou wensen en bekijken we de ruimte(s). Na afloop ontvang je via e-mail een passende offerte. 

01. De kennismaking

Werkwijze

Samenwerken aan jou droom interieur

De finishing touch. Kleuren en materialen maken de ruimte en zijn de echte sfeerbepalers. Dankzij kleur en materiaal stalen zie je in een oogopslag hoe de ruimte eruit komt te zien. Als de kleuren vast staan worden deze definitief toegevoegd aan het 3D ontwerp. Alle gegevens en definitieve tekeningen worden aangeleverd als je eigen interieurboek (digitale en uitgeprinte versie).

04. De finishing touch

" Wij zijn super tevreden over de samenwerking met Manon. Ze heeft onze wensen/stijl goed weten te verwerken in ons nieuwe interieur ontwerp. Maar met een frisse nieuwe blik met een verrassend ontwerp als eindresultaat! Manon communiceerd op een fijne en heldere wijze en komt haar afspraken na."

- Ellen & Ivo

Lieve woorden

" Manon heb ik gevonden via Instagram, het eerste contact liep via de mail. Dat verliep soepel en snel, Manon had namelijk snel door wat mijn wensen waren. Na een persoonlijk gesprek ontving ik een eerste ontwerp, hier was ik direct erg tevreden over. Manon had duidelijk geluisterd naar mijn wensen en winst mijn woonkamer waar ik me al een tijd niet meer helemaal thuis voelde om te toveren tot een fijne, warme en vooral gezellige ruimte. "
- Saskia

Lieve woorden

"Goed advies gehad van Manon, heel professioneel! Ze luistert goed, vraagt goed door en denkt met je mee!! "

- Jeanette

Lieve woorden

"Wij wisten niet hoe we de indeling van het huis precies wilden. Manon heeft verschillende opstellingen gemaakt waar we uit konden kiezen. Deze heeft ze helemaal uitgewerkt waarna we via 3d het resultaat konden zien. Ze heeft het ontwerp ook prachtig uitgewerkt in een boek en samples er bij gedaan. We zijn heel erg tevreden."

- Irma

Lieve woorden

"Manon denkt goed na over het wensenpakket en over de mogelijkheden en komt dan met een advies dat je zelf niet had kunnen bedenken. Voor ons een aangename verrassing. Er is ook zeer snelle en fijne communicatie bij vragen."

- Ellen & Alfred

Lieve woorden

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!


Klaar om next level te gaan?

Style studio Manon is een interieurontwerp studio welke gespecialiseerd is in het ontwerpen van interieurs op maat voor zowel de particuliere als de zakelijke sector. Een interieur dat functioneel is en helemaal passend bij jou wensen.

Menu